Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0630/198-2928

Kamco SystemSeal szivárgástömítő 500ml

Ár:
9.850 Ft (7.756 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BSS006
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Kamco
Eltömíti a fütérendszer kisebb, nehezen elérhető helyen lévő szivárgásait anékül, hogy eldugítani a szelepeket vagy a szivattyúkat. Alumíniummal is használható.
Menny.:db

Termékleírás

Ha valahol szivárog a rendszer, ésszerű megoldás a hibás részt kivágni, cserélni, vagy az adott csatlakozást meghúzni. Ez nem minden esetben működik, hiszen ha a szivárgás elburkolt vagy nem feltűnő helyen van, vagy nehezen hozzáférhető, akkor a szükséges bontási munkafolyamatok költségesek és hosszúak lehetnek.

Ha a szivárgás hosszú ideig fennáll, az károsíthatja a padlót, mennyezetet arról nem beszélve, hogy a zárt rendszereknél 0.7 bar minimum nyomásszükséges ahhoz, hogy a gázkazán egyáltalán elinduljon.

A SystemSeal koncentrátum egy fehér polimeres emulzió , mely a fűtésvízhez keverve megszünteti a kialakult szivárgást !
  •        A radiátoron keresztül töltse be (12 radiátoros rendszerhez (100 liter vízhez) 0,5 l SystemSeal koncentrátum) a folyadékot a rendszerbe, majd friss vízzel töltse vissza a hiányzó vízmennyiséget, légtelenítsen.
  •        Indítsa el a fűtés rendszert és működtesse legalább 1 órán keresztül, lehetőség szerint fűtve. 24 órán belül a szer megszünteti a szivárgást. Fontos , hogy a tömítő folyadék benne maradhat a rendszerbe, nem kell kimosni azt belőle .
Ha szükséges adjon még SystemSafe DM inhibitort a rendszerhez, hogy visszaállítsa annak optimális védelmét.