Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0630/198-2928

Kamco System Hush vízkőoldó folyadék 500 ml

Ár:
9.850 Ft (7.756 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BSH007
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Kamco
A kisebb vízköves szennyeződések okozta működési zaj megszüntetésére szolgál. Önsemlegesítő hatású, a rendszerben maradhat.
Menny.:db

Termékleírás

500 ml KAMCO SYSTEM HUSH Fűtésrendszer tisztító koncentrátum alkalmas arra, hogy egy tipikus 100 literes (kb. 10 radiátoros) rendszer kazán hőcserélőjét és alkatrészeit 2-3 hét működés alatt biztonságosan letisztítsa.

A nem megfelelően, vagy régen lemosott fűtésrendszerekben olaj és egyébb szennyeződés is kialakul, mely rásül a gázkazán hőcserélőjének belső felületére. Ennek eredményeként a kazán teljesítménye csökken, zajossá válik, idővel pedig tönkremehet.

Megoldásként kínáljuk a KAMCO SYSTEM HUSH Fűtésrendszer tisztító koncentrátum és a KAMCO SystemSafe-DM Inhibitor koncentrátummal történő javítási procedúra alkalmazását.
Nem szükséges külső pumpa az alkalmazáshoz. Hatását 2-3 hét alatt fejti ki teljesen, a kazán normál működése mellett. Javasolt ezután KAMCO SystemSafe-DM Inhibitor koncentrátummal feltölteni a rendszert a további lerakodások, szennyeződések kialakulásának megakadályozása céljából.

Feloldja a rozsdás, korrodált és beégett szennyeződéseket, elbontja kisebb vízköves lerakódásokat, úgy hogy nem képez olyan blokkokat, amik károsíthatnák a keringető szivattyút.

Nem tesz kárt a rendszer fémes és nem-fémes elemiben sem, semleges pH értékkel rendelkezik. Így alkalmazható nagyon öreg és elhanyagolt rendszerekben, amikhez az agresszívebb folyadékok használata már esetleg nem javasolt.
Ön-semlegesítő hatású, a rendszerben maradhat, nem kell kimosni belőle .