Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0630/198-2928

Kamco Power Flush FX2 savas mosofolyadék 5L

Ár:
19.790 Ft (15.583 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BFX202
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Kamco
Nagyon hatékony, savas vegyszer, mely azonnal feloldja az iszapos és egyéb szennyeződéseket. Clearflow mosógépeinkkel történő alkalmazásra.
Menny.:db

Termékleírás

2.5 liter Power Flush FX2 alkalmas arra, hogy egy tipikus 100 literes (kb. 10 radiátoros) rendszert letisztítson. 5 literes arányban történő alkalmazását végezzük, ha a rendszer mikrocsöves (padlófűtés), vagy több helyen fennálló komolyabb cirkulációs nehézségekkel küzd.

Ha a Power Flush FX2-et alkalmazzuk általában nincs szükség arra, hogy előzetesen megvizsgáljuk/előkezeljük a fűtési rendszert. A Power Flush FX2 szinte azonnal feloldja a fűtésrendszerek korából adódó szennyeződéseket, a rossz tervezés eredményeként (bekerülő levegő) kialakult rozsdát, korróziót.

A szennyeződések eltávolításával, jó eséllyel teljesen helyreállíthatóak a következő, gyakori problémák: keringetési gondok, teljes/részben hideg radiátorok, pumpa meghibásodás, hangos működés.
Fűtésrendszer tisztító procedúra után fontos, hogy a rendszer védelmét biztosítsuk egy megfelelően kiválasztott inhibitort folyadékkal. Megoldásként kínáljuk a SystemSafe-DM koncentrátumot, mely tökéletesen kialakított elegye a legjobb korrózió, vízkőlerakódás gátló szereknek.

FIGYELEM!
A POWER FLUSH FX2 savas kémhatású vegyszer! Minden esetben viseljen védőöltözetet, kesztyűt, és szemüveget. Amikor savval dolgozik, esetlegesen gyúlékony hidrogén gáz fejlődhet. Emiatt kizárólag jól szellőző, dohányzástól, nyílt lángtól, szikrától mentes helyen alkalmazza a Power Flush FX2-őt.