Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BAXI Prime 1.24 ERP fűtőkazán, kondenzációs, fali, 24kW

Baxi
320.802 Ft
259.890 Ft (204.638 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 19%
Menny.:db
Cikkszám: BAX_PRIME-1-24P
Egyszerű, de nagyszerű. Kategóriája legkisebb kazánja.
320.802 Ft
259.890 Ft (204.638 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 19%
Menny.:db

Termékleírás

Egyszerű, de nagyszerű

 A 2015-ben bevezetésre került Európai Uniós rendeletcsomag (ErP direktíva, Ökodesign irányelv) következtében jelentősen átalakult hazánkban is a gázkazánok piaca. A változásokra a BAXI is reagált: bővítette kondenzációs gázkazánjainak választékát és megkezdte BAXI Prime néven kondenzációs kombi kazánjai (24/28-as típus) és fűtőkazánja (1.24) forgalmazását.A Prime a BAXI belépő (basic) szintű gázkazán-családja. Kifejlesztésének oka nem titkoltan az volt, hogy alternatívát nyújtson azoknak, akik eddig a hagyományos kazánokat vásárolták. A BAXI erőteljes, stabil készüléket hozott létre. Megbízható működés egyszerű-, felhasználóbarát kezeléssel. Leírás

 • 1:5 modulációs tartomány • Ultra kompakt méret: 700x395x279 mm • Kompozit hidraulikus szerelvénycsoport • Nemesacél primer hőcserélő, nemesacél előkeveréses égő • Beépített biztonsági szelep a fűtési körben: 3 bar • Külső hőmérséklet-érzékelő csatlakoztatható • Beépített időjáráskövető-szabályozás • NTC érzékelős hőfokellenőrzés • Elektronikus gyújtás / folyamatos lángmoduláció • Automatius by-pass szelep a fűtési körbenKompakt méret - széleskörű beépíthetőség

 A BAXI Prime 700 mm magasságával, 395 mm szélességével és 279 mm mélységével kategóriájának legkisebb készüléke. Nettó tömege mindössze 26 kg, így kiválóan alkalmazható korlátozott beépítési mérettel rendelkező helyeken is. 


Tökéletes komfort

 A BAXI Prime kondenzációs gázkazánoknál a beépített időjáráskövető-szabályzás természetesen része a kazán vezérlésének. A külső hőmérséklet-érzékelő (QAC34) opcionálisan csatlakoztatható. A működéshez szükséges és a HMV előnykapcsolást biztosító háromjáratú motoros váltószelep a készülék része. Amennyiben a HMV-előállítás fűtőkészülékhez kapcsolt indirekt tároló alkalmazásával történik, úgy használnunk kell a BAXI tároló hőmérséklet érzékelőjét (QAZ36), ami viszont nem tartozék.Összefoglalva, a BAXI Prime 1.24 készülékeket olyan helyeken javasoljuk beépíteni (legyen ez akár készülékcsere, vagy új telepítés), ahol a fűtési rendszer szabályozási igénye alacsony (jellemzően egy fűtési kör), de a felhasználó által elvárt HMV-komfortot egy kombi gáz-kazánnal már nem tudjuk kielégíteni. 


További előnyök: Takarékosság

 • -    folyamatos teljesítmény-szabályzás • -    kombi készülék esetén hatékony használati meleg-víz (HMV) készítés 
 Felhasználóbarát vezérlés

 • -    beépített időjáráskövető-szabályozás  • -    nagyméretű digitális kijelző  • -    elektronikus hőmérséklet-szabályozás


Egyszerű szerelés

 • -    a készülék egyszerűen elölről szerelhetőAlkalmazás

 • -    kis méretű lakások, családi házak fűtésére, HMV ellátására is + a kombi készülék is csatlakoztatható szolár rendszerhez (szolár algoritmus)Beépített tartozékok

 • -    beépített keringetőszivattyú  • -    beépített zárt tágulási tartály fűtési rendszerhez • -    biztonsági szelep (3 bar)  • -    sárgaréz hidraulikus szerelvénycsoport  • -    lemezes hőcserélő


Funkció Fűtő
Teljesítmény 24kW
Típus Kondenzációs

Hasonló termékek

IMMERGAS NIKE ECO 24 fali kéményes kombi gázkazán

NIKE ECO 24  fali készülék 24 kW teljesítménnyel képes átfolyós rendszerben használati melegvizet előállítani. Kompakt méreteinek köszönhetően a lakás szinte bármely részén elhelyezhető. A készülék az Amico V2 távszabályzóval (opcionális) könnyen és gyorsan, a készüléktől távolról is vezérelhető. 

262.255 Ft

Sanica JAVA 35 kW kondenzációs kombi gázkazán

A Sanica JAVA kondenzációs kombi kazán fűtésre, és használati melegvíz előállítására szolgál. 
263.500 Ft

Ferroli Bluehelix Prima 24C kondenzációs kombi fali gázkazán ErP

A Bluehelix Prima 24 C kiváló hatásfokú, alacsony károsanyag kibocsátású, előkeveréses égőjű kondenzációs kombi gázkazán. A hőcserélője rozsdamentes acél, a vezérlése mikroprocesszoros.
268.550 Ft

IMMERGAS VICTRIX TERA 28 Fali kondenzációs kombi gázkazán 28 KW ErP

A Victrix TERA 28 fali készülék 24 kW teljesítménnyel képes fűteni, 28 kW teljesítménnyel átfolyós rendszerben használati melegvizet előállítani. Kis méreteinek köszönhetően a lakás szinte bármely részén elhelyezhető.

276.225 Ft

IMMERGAS VICTRIX TERA 24 Plus Fali kondenzációs fűtő gázkazán 24 kW ErP

A Victrix TERA 24 Plus fali készülék 24 kW teljesítménnyel képes fűteni, a tároló előkészítésként tartalmazza a váltószelepet és a motort.  Kis méreteinek köszönhetően a lakás szinte bármely részén elhelyezhető. 

278.130 Ft

Ariston CLAS X 24 CF EU kombi kéményes kazán ErP

Kompakt hagyományos kazán alacsony Nox kibocsátással nyitott égéstérrel.
281.816 Ft 192.278 Ft

Saunier Duval Semiatek Condens 24 kondenzációs kombi gázkazán 6,5-24,7 kW

ErP-ready, optimális megoldás fűtéshez és melegvíz-ellátáshoz.
288.225 Ft 218.474 Ft

Riello START 28 KI LN kéményes kombi gázkazán

A Start LN egy egyszerű modern készülékkel rendelkezik, amely ideális a fűtéshez és a melegvíz előállításához kis és közepes méretű háztartásokban.
290.195 Ft 270.193 Ft

Immergas Victrix TT 24 kW

A VICTRIX TT ErP család kitűnő választás fűtéskorszerüsítéshez, vagy akár új rendszerekhez való telepítéshez. A teljes sorozatot úgy tervezték, hogy mindenben megfeleljen a legfrissebb európai direktíváknak és mindamellett növelje a kondenzációs technológia elterjedését azáltal, hogy egy könnyen elérhető magas hatásfokú fűtő és használati melegvíz készítő terméket képvisel a lakossági felhasználásban. A TT rövidítés a “Top Tech” azaz csúcskategóriának felel meg. 

292.100 Ft

Riello START 24 KI LN kéményes kombi gázkazán

A Start LN egy egyszerű modern készülékkel rendelkezik, amely ideális a fűtéshez és a melegvíz előállításához kis és közepes méretű háztartásokban.
292.485 Ft 240.983 Ft

BOSCH Condens GC2300iW 24/30 C 23 ERP kombi kazán, kondenzációs, fali, 24kW

Maximális komfort: a Condens 2300i W kényelmet és hatékonyságot kínál otthona számára.
293.215 Ft 276.290 Ft

Sanica JAVA 28 kW kondenzációs kombi gázkazán

A Sanica JAVA kondenzációs kombi kazán fűtésre, és használati melegvíz előállítására szolgál. 
224.500 Ft

Immergas VICTRIX TT 20 X ERP Kondenzációs fűtő gázkazán

A VICTRIX TT ErP család kitűnő választás fűtéskorszerűsítéshez, vagy akár új rendszerekhez való telepítéshez. A teljes sorozatot úgy tervezték, hogy mindenben megfeleljen a legfrissebb európai direktíváknak és mindamellett növelje a kondenzációs technológia elterjedését azáltal, hogy egy könnyen elérhető magas hatásfokú fűtő és használati melegvíz készítő terméket képvisel a lakossági felhasználásban. A TT rövidítés a “Top Tech” azaz csúcskategóriának felel meg. 

297.180 Ft