Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0630/198-2928

BAXI Luna Platinum 1.12+ ERP fűtőkazán, kondenzációs, fali, 12kW

Ár:
528.190 Ft (415.898 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BAX_LUNAPLATINUM112P
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Baxi
Prémium kategória - Az intelligencia belül van
Menny.:db

Termékleírás

Prémium minőség

A BAXI prémium minőségű kazánsorozata, a Platinum kazáncsalád, a bevezetése óta eltelt idő alatt, méltán vívta ki a végfelhasználók, szerelők és kereskedők elismerését. Kiváló műszaki paraméterei, megbízhatósága, rugalmasan bővíthető szabályzása és nem utolsó sorban kiemelkedően jó ár-érték aránya a hazai kazánpiac megkerülhetetlen szereplőjévé teszik.

Hogy mitől is más ez a gázkazán?
 

 1. A BAXI Platinum kombi és fűtő gázkazán kiemelkedően széles, 1:10 arányú modulációs tartománnyal rendelkezik – természetesen az időjárás követő szabályzás alkalmazása mellett – mely biztosítja a kazán közel folyamatos működését a fűtési idény azon szakaszaiban is, amikor a fűtendő épület hőigénye alacsony (átmeneti őszi-tavaszi időszak). Ez magasabb kihasználtságot és hatásfokot eredményez, valamint minimálisra csökkenti a ki és be-kapcsolások számát, megnövelve ezzel az élettartamot is.
   
 2. A GAC (Gas Adaptive Control) folyamatos gázszabályzás folyamatosan ellenőrzi a bejövő gáz minőségét és ennek, valamint az égéstermék elvezetés hosszának függvényében szabályozza a működést, úgy hogy a hatásfok mindig a lehető legmagasabb legyen.
   
 3. Az integrált szabályzás a készülék teljes körű felügyelete mellett szolár rendszer, hőszivattyús rendszer és szilárd tüzelésű (puffer tartállyal ellátott) rendszer összehangolt vezérlésére is alkalmas.

Kivehető digitális távvezérlő

A BAXI Platinum készülékek alapesetben egy fűtési kör időjárás követő szabályzását látják el. De ezekben a kazánokban a szabályozó egységnek is van egy egyedi különlegessége: kivehető a készülékből és felszerelhető egy kijelölt referencia helyiségben, ahol hőmérséklet-érzékelőként és távvezérlőként működhet. A kazán és a szabályzó közötti kapcsolat lehet vezetékes, illetve rádió-frekvenciás (vezeték nélküli) – ennek függvényében kell megvásárolni a szükséges szerelőkészletet, mely a fali tartót és a készülékbe (a kivett szabályzó helyére) beilleszthető ledekkel ellátott takaróelemet tartalmazza.

Tökéletes együttműködés minden megoldásra

A napenergiával / hőszivattyúval működtetett használati melegvíz-termelés mellett a másik, rendkívül sűrűn felmerülő igény az, hogy a kazán képes legyen két, egymástól független fűtési kört időjárás követő módon szabályozni. Erre általában akkor van szükség, ha radiátoros és padlófűtési köröket is tartalmaz a rendszerünk. Természetesen a kazán csak egy meghatározott hőmérsékletű, fűtési előremenő vizet képes előállítani, ezért a másik kör eltérő hőmérsékletét egy motoros keverőszelep és egy szivattyú alkalmazásával biztosíthatjuk. Ezek egyidejű vezérléséhez a rendszert bővíteni kell. Az egyik megoldás a kazán vezérlőpanelbe építhető, multifunkcionális modul, az AGU 2.550 használata, mely beépítésével lehetőségünk nyílik a vegyes fűtési rendszer szabályzására.

További előnyök

Takarékosság

 • a piac egyik legfejlettebb, leginnovatívabb, legtöbb szolgáltatást kínáló és leggazdaságosabb működést biztosító terméke 
 • a teljesítmény 10-100%-a közötti fokozatmentes szabályozást biztosít 
 • a széles modulációs tartománynak (1:10) köszönhetően csökken a ki- és bekapcsolások száma, megnövekszik a kazán élettartama 
 • a GAC (Gas Adaptive Control) folyamatos gázszabályozás a bejövő gáz minőségétől függetlenül mindig a lehető legmagasabb hatásfokot biztosítja

Felhasználóbarát vezérlés

 • nagyméretű, háttérvilágítással rendelkező LCD kijelző, számos programozási lehetőséggel
 • a készülékbe épített távvezérlő kivehető és egy referenciahelyiségben felszerelve szobatermosztátként alkalmazható 
 • a szabályzó a készülékkel akár rádiófrekvenciás, akár vezetékes módon összekapcsolható
 • a szabályzó a kazán teljes körű vezérlése mellett képes szolár rendszer és hőszivattyús rendszer összehangolt szabályozására

Egyszerű szerelés

 • a készülék egyszerűen elölről szerelhető

Beépített tartozékok

 • beépített modulációs keringetőszivattyú
 • beépített zárt tágulási tartály a fűtési rendszerhez 
 • beépített motoros váltószelep 
 • beépített biztonsági szelep (3 bar)

Funkció Fűtő
Teljesítmény 12kW
Típus Kondenzációs

Hasonló termékek