Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0630/198-2928

Ariston Cares Premium 24 kW EU2 kondenzációs kombi gázkazán

Ár:
397.561 Ft
204.375 Ft (160.925 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 49%
Cikkszám: 3301322
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: ARISTON
Tökéletes egyensúly a kényelem és hatékonyság között a magas hatékonyságú kondenzációs technológiának köszönhetően.
Menny.:db

Termékleírás

ELŐNYÖK

  • Akár 35% energiamegtakarítás
  • Halk működés
  • Al-Si öntvény hőcserélő
  • Mini LCD kijelző
  • Modulációs arány 1:4
  • LCD kijelző és átlátható menü

A MINŐSÉG AZ ELSŐ

Az új Cares Premium további lépést tesz a minőség javítása terén: megújult belső elrendezése – az összetevők optimális helyzete – folytán a készülék masszívabbá vált, s élettartama megnyúlt.
Új belső elrendezésének hála, a szerelők és a felhasználók egyaránt elnyerik, amire leginkább szükségük van: az előbbiek munkája leegyszerűsödött, az utóbbiaknak a jövőben még kevesebb fenntartási költséget kell viselniük.
Ez egyfelől annak köszönhető, hogy az összes alkatrészhez frontálisan, közvetlenül hozzáférhetünk; másfelől az új belső elrendezésből fakad, amely kifejezetten a szerelők igényeit tükrözi.

Minden egyes Ariston kazánnak 155 szigorú minőségi vizsgálaton kell átesnie a legyártása során. A Cares Premiumot ráadásul további 11 000 órán keresztül tesztelték a legnehezebb munkakörülmények között.

ESZTÉTIKAI ÉS KÖNNYŰ HASZNÁLHATÓSÁG

Az új Cares Premiumot LCD-kijelzővel szerelték fel, amely könnyű használatot biztosít a vásárlók szokásainak megfelelően, és kellemes használati élményt nyújtva.
A Cares Premiumnak emellett az esztétikája is igen korszerű, elegáns és gondos, tökéletesen illeszkedik minden otthoni környezethez, hogy a használók akár
konyhájukba is felszereltethessék.
A Cares Premium igen vonzó és élvezetes formatervezése révén is rámutat, hogyan kíván az Ariston gondoskodni az ügyfeleiről: innovatív, hatékony, könnyen használható és olaszos formatervezésű termékekkel.

Funkció Kombi
Teljesítmény 24kW
Típus Kondenzációs

Hasonló termékek